آسانسور هیدرولیکی


باید گفت که آسانسور هیدرولیکی تقریباً ایمن ترین نوع آسانسورها هستند. دلیل این موضوع به خاطر وجود سیستم جک هیدرولیک است که عملاً سقوط در آسانسورهای هیدرولیک را ناممکن کرده است. البته باید پذیرفت که همین موضوع باعث می شود، آسانسورهای هیدرولیکی محدودیت هایی در سرعت و شتاب داشته باشند، اما به طور کلی آسانسور هیدرولیکی، حرکتی نرم و روان تر از سایر آسانسورها بلاخص آسانسورهای کششی دارند.

تعریفی از آسانسور هیدرولیکی 

کلمه هیدرولیک به معنای تولید نیرو، انتقال و تبدیل آن توسط مایع تحت فشار می‌باشد. بنابراین به آسانسورهایی که توسط نیروی فشار روغن به حرکت در می آید، آسانسور جکی یا آسانسور هیدرولیکی گفته می‌شود. در این نوع آسانسور وظیفه تأمین نیروی محرکه به عهده پاوریونیت و جک است. آسانسورهای هیدرولیک شامل انواع ساده و پیشرفته هستند. نمونه‌های ساده این نوع آسانسورها از پیستون و سیلندر تشکیل می‌شوند. این قطعات زیر کابین آسانسور نصب می‌شوند. پس از چرخش موتور، روغن از داخل مخزن توسط تلمبه به‌طرف سیلندر آسانسور پمپاژ می‌شود و بعد از پر شدن ظرفیت آن، روغن که تحت فشار قرار گرفته به‌واسطه نیرویی که به کابین و پیستون وارد می‌کند، آن‌ها را به سمت بالا حرکت می‌دهد. به‌طورکلی آسانسور هیدرولیک تحت تأثیر جک هیدرولیکی است و توسط آن به حرکت در می‌آید. البته قبل از جک هیدرولیکی، این روغن تحت فشار است که موجب بالا رفتن کابین آسانسور می‌شود. در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی در داخل و خارج از کشور، استفاده از آسانسورهای هیدرولیکی بسیار مرسوم است. از آنجایی که موتور، پمپ و … در داخل اتاق ماشین قرار می‌گیرند، این‌گونه آسانسورها نیازی به نصب موتورخانه در بخش بالای چاهک ندارند. کارشناسان و متخصصان حوزه صنعت آسانسور معتقدند که آسانسور هیدرولیک از ایمن‌ترین نمونه‌ آسانسورها است و تقریباً غیرممکن است که سقوط کند. زیرا دارای محدودیت سرعت است، اما این آسانسورها در ساختمان‌هایی که ارتفاع زیادی دارند، استفاده نمی‌شوند. به‌دلیل کیفیت بالای حرکت این نوع آسانسورها و حرکت روان و نرم آن‌ها هنگام استفاده از آسانسور، هیچ‌گونه لرزش یا صدایی تولید نمی شود.

آسانسور هیدرولیکی چیست؟ 

کلمه هیدرولیک به معنای تولید نیرو، انتقال و تبدیل آن توسط مایع تحت فشار می‌باشد. به طور کلی آسانسور هیدرولیکی یا جکی به آن دسته از آسانسورهایی گفته می شود که توسط نیروی فشار روغن به حرکت در می آیند. در آسانسورهای هیدرولیک وظیفه تأمین نیروی محرکه به عهده پاوریونیت و جک است. این آسانسورها شامل انواع ساده و پیشرفته هستند که نوع ساده آن‌ها از پیستون و سیلندر تشکیل می‌شود. این قطعات در زیر کابین آسانسور نصب می‌شوند و پس از چرخش موتور، روغن از داخل مخزن توسط تلمبه به‌طرف سیلندر آسانسور پمپاژ می‌شود و بعد از پر شدن ظرفیت آن، روغن تحت فشار با نیرویی که به کابین و پیستون وارد می‌کند، آن‌ها را به سمت بالا حرکت می‌دهد. به‌طورکلی آسانسور هیدرولیک تحت تأثیر جک هیدرولیکی و روغن تحت فشار است که موجب بالا رفتن کابین آسانسور می‌شود. آسانسور هیدرولیکی یکی از محبوب ترین آسانسورهای مورد استفاده در دنیا است. تاریخچه این آسانسور به سال ۱۸۶۷ بازمی گردد که برای اولین بار توسط نیکولاس اوتو در وین اتریش ساخته شد. در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی در داخل و خارج ایران، استفاده از آسانسورهای هیدرولیکی مرسوم است. از آنجایی که در این نوع از آسانسورها موتور، پمپ و … در داخل اتاق ماشین قرار می‌گیرند، نیازی به نصب موتورخانه در بخش بالای چاهک ندارند. کارشناسان و متخصصان صنعت آسانسور، معتقدند که آسانسور هیدرولیک به دلیل محدودیت در سرعت از ایمن‌ترین نوع آسانسور هستند و تقریباً غیرممکن است که سقوط کند اما این نوع آسانسورها در ساختمان‌هایی با ارتفاع زیاد، استفاده نمی‌شوند. به‌دلیل کیفیت بالای حرکت این نمونه آسانسورها و حرکت روان و نرم آن‌ها هنگام استفاده هیچ‌گونه لرزش یا صدایی تولید نمی شود.

آسانسور هیدرولیک خانگی

همان گونه که از اسم این نوع آسانسور مشخص است این آسانسور گزینه ای مناسب برای ساختمان های مسکونی کم ارتفاع است. مکانیسم عملکرد آن به گونه است که از یک سیستم هیدرولیک برای بالا و پایین بردن کابین استفاده می کند و با پمپاژ روغن به داخل یک جعبه هیدرولیک، کابین بالا می رود و با تخلیه روغن کابین پایین می آید. استفاده از این آسانسور می تواند برای سال‌ های طولانی  خیال افراد را در سهولت تردد عمودی ساختمان راحت کند و در عین حال باعث صرفه‌ جویی در مصرف انرژی برای ساختمان شود. آسانسور هیدرولیک خانگی یکی از بهترین گزینه ها برای سرویس دهی به تعداد طبقات بالاتر است.

مزایای آسانسور هیدرولیک خانگی

  • نصب و راه اندازی آسان تر نسبت به آسانسورهای کششی
  • هزینه نگهداری کمتر
  • عملکرد نرم و بی صدا
  • مناسب برای ساختمان های تا 4 - 5 طبقه
  • دارای سیستم های ایمنی مانند شیر قطع اضطراری و ترمز ایمنی

انواع آسانسور هیدرولیک

آسانسورهای هیدرولیک با توجه به معیارهای مختلفی دسته‌بندی می‌شوند. انواع آسانسورهای هیدرولیکی با توجه به روش نصب جک، تعداد جک، نوع و موقعیت آن‌ها به شرح زیر تقسیم بندی می شوند:

  • آسانسور هیدرولیک کششی
  • آسانسور هیدرولیک با یک جک در بغل مستقیم
  • آسانسور هیدرولیک با دو جک در بغل مستقیم
  • آسانسور هیدرولیک با یک جک در بغل غیر مستقیم
  • آسانسور هیدرولیک با دو جک در بغل غیر مستقیم
  • آسانسور هیدرولیک با جک از زیر به‌صورت مستقیم
  • آسانسور هیدرولیک با جک در زیر مستقیم تلسکوپی
  • آسانسور هیدرولیک با یک جک در بغل مستقیم تلسکوپی
  • آسانسور هیدرولیک با دو جک در بغل مستقیم تلسکوپی

اجزای تشکیل دهنده آسانسورهای هیدرولیکی (قطعات آسانسور هیدرولیک)

  • جک هیدرولیکی
  • موتور
  • پاور یونیت
  • شیرهای کنترل،
  • شیرهای اطمینان
  • کاراسلینگ
  • تابلو فرمان
  • درب هیدرولیک
  • لوله انتقال روغن
  • ریل کابین
  • ضربه گیر

آسانسور هیدرولیک جک مستقیم

در آسانسور هیدرولیک جک مستقیم، سیلندر به صورت مستقیم به کابین یا قاب آسانسور متصل می شود. نوع عملکرد جابجایی در این آسانسورها با استفاده از انتقال مایع هیدرولیکی یا روغن از موتور به سیلندر است که باعث حرکت آسانسور می شود. به طور کلی آسانسورهای هیدرولیکی به دو دسته جک مستقیم و جک غیرمستقیم دسته بندی می شوند. آسانسور هیدرولیک جک مستقیم به دو صورت جک از زیر یا جک از بغل قابل اجرا هستند.

آسانسور هیدرولیکی جک از بغل

آسانسور هیدرولیکی جک از بغل، هم به صورت مستقیم و هم به صورت غیرمستقیم قابل اجرا و نصب می باشد. در این نوع آسانسور، جک در کنار کابین آسانسور نصب می گردد. حرکت آسانسور هیدرولیک جک از بغل با کمک روغن و مایعات هیدرولیک صورت می پذیرد. جک ها روغن را به درون سیلندر پمپاژ می کنند و به دنبال آن پیستون را به حرکت در می آورند. با حرکت پیستون، کابین آسانسور به وسیله جک های اطراف آن جابجا می شود. برای حرکت رو به پایین آسانسور نیز روغن های پمپاژ شده به داخل پاوریونیت، بر می گردند و کابین بر اثر جاذبه و وزن وارده بر سر جک به سمت پایین حرکت می کند.

ویژگی های آسانسور هیدرولیک جک از بغل

این نوع آسانسورها در مقایسه با آسانسورهای کششی حرکت نرم تر و بی صداتری دارند. همچنین فضای مورد نیاز برای موتورخانه نیز خیلی کمتر است. در آسانسور هیدرولیکی جک از بغل، امکان دسترسی راحت به تجهیزات هیدرولیکی آسانسور برای سرویس و تعمیرات به راحتی فراهم است. این آسانسور برای اجرا به فضای کمتری نیاز دارد. آسانسور هیدرولیک جک بغل امکان استفاده از سه طرف چاهک برای ورود و خروج را فراهم می نماید. مصرف انرژی در این نوع آسانسورها کمتر بوده و از این نظر هم به صرفه هستند.

آسانسور هیدرولیک جک از زیر

در آسانسور هیدرولیک جک از زیر، جک به پایین کابین متصل می شود و با حرکت جک، کابین در بین طبقات حرکت می کند. در بیشتر آسانسورهای جک از زیر، اندازه حرکت آسانسور درست به اندازه شعاع حرکتی جک است و برای جابجا شدن آسانسور به اندازه یک طبقه، جک نیز به اندازه ارتفاع آن طبقه حرکت می کند. برای نصب جک در آسانسور های جک از زیر، یک حفره برای قرار گیری سیلندر و بدنه جک در چاه آسانسور تعبیه می شود و سیلندر برای همیشه در آن قرار می گیرد. از آنجایی که جک به مایعات خورنده و آب حساس می باشد، بایستی حفره جک به خوبی آب بندی شده و در برابر نفوذ مایعات، مقاوم باشد. در نوع دیگری از آسانسورهای جک از زیر، فاصله حرکتی آسانسور به واسطه استفاده از جک تلسکوپی، بیش از عمق چاهک است. جک های تلسکوپی برای مکان هایی که نیاز به جابجایی آسانسور در ارتفاع بالا دارند و یا امکان حفر حفره جک به اندازه زیاد میسر نیست، کاربرد دارند.

آسانسور هیدرولیک غیر مستقیم

آسانسور هیدرولیک غیر مستقیم به این صورت طراحی شده است که معمولاً یک جک در کنار کابین قرار می گیرد ولی در برخی موارد از دو یا تعداد بیشتری جک نیز استفاده می شود. تعداد جک ها به ابعاد کابین و میزان ظرفیت باری که آسانسور بایستی جابجا کند، بستگی دارد؛ در این مدل از آسانسورها که جک به صورت غیر مستقیم به کابین وصل می شود، میزان جابجایی کابین دو برابر تغییر طول جک است. اعداد (۲:۱) ثبت شده بر روی آن، بیانگر این است که به ازای یک متر افزایش طول جک، کابین آسانسور دو متر جابجا می شود و به اصطلاح کورس حرکتی جک، نصف مسیر جابجایی کابین است. باید متذکر شد که برای سیستم غیر مستقیم به دلیل این که جک توسط سیم بکسل و فلکه هرزگرد به کابین متصل شده است، باید ترمز اضطراری و گاورنر در نظر گرفت زیرا در این نوع آسانسور، پاره شدن سیم و سقوط کابین محتمل است.

آسانسور جکی

آسانسور جکی نوعی از آسانسورهای هیدرولیکی است. آسانسورهای جکی برای خانه های مسکونی، مجتمع‌ های بزرگ، رستوران ها و کارگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع آسانسورها، به صورت کابین دار و بدون کابین تولید می شوند، آن ها بسیار ایمن هستند و بر اساس عملکرد موتور الکتریکی و پمپ هیدرولیکی کار می کند. آسانسورهای جکی که بزرگ تر و سنگین تر هستند، فضای بیشتری را برای حمل بار یا نفرات دارند. برخی از این آسانسورها برای حمل افراد طراحی شده اند، به این ترتیب کابین کوچک تری دارند. برخی از آسانسورهای جکی بدون سقف هستند و دیواره کوتاه تری دارند؛ این نمونه از آسانسورها برای استفاده در رستوران ها، سالن های پذیرایی و آشپزخانه های صنعتی تولید می شوند.

قیمت آسانسور جکی

قیمت آسانسور جکی با توجه به تجهیزات و لوازم ساخت و با در نظر گرفتن ظرفیت حمل بار، تعیین می ‌شود. کیفیت ساخت آسانسور در قیمت آسانسور جکی تاثیر بسزایی دارد. مثلاً وقتی برای ساخت یک کابین از ورق های فولادی مقاوم استفاده می‌شود، به مراتب قیمت آن بیشتر می شود. افزایش کیفیت مصالح و ظرافت در تولید آسانسور، موجب تاثیر در قیمت محصول می گردد.

جک آسانسور هیدرولیک 

اصلی ترین وسیله آسانسور هیدرولیکی، جک آن می باشد. این وسیله مهم و کاربردی با استفاده از وارد کردن فشار به سیال، نیروی لازم برای حرکت و راه اندازی آسانسور را فراهم می کند. جک های آسانسور هیدرولیکی به گونه ای طراحی شده اند که دارای یک بخش ثابت و یک بخش متحرک می باشند. بخش متحرک آن شفت جک نام دارد. شفت جک معمولاً به واسطه جریان روغن جابجا می شود. مکانیسم حرکت در آسانسورهای هیدرولیک بدین صورت است که جک هیدرولیک، داخل لوله فلزی که قطر لوله با توجه به ظرفیت آسانسور و طول حرکت آسانسور، رابطه مستقیمی دارد، به بالا و پایین می رود. سیستم هیدرولیک دارای تقسیم بندی های مختلفی است. در این تقسیم بندی جک آسانسور جزء جک های یک طرفه است. این جک ها دارای یک مجرای واحد برای عبور روغن می باشند و ورود و خروج آن ها از قسمت عبور روغن مجزا می باشد. 

قیمت جک آسانسور هیدرولیک 

قیمت جک های آسانسور هیدرولیک بسیار متفاوت است. این جک ها بسته به ساخت داخل کشور و یا برند وارداتی با قیمت های مختلفی در بازار وجود دارد. محاسبه جک هیدرولیک آسانسور بستگی به جنس و کشور سازنده دارد. جک های ساخت ایران قیمت مناسب تر دارند ولی اگر به دنبال جک با برند خارجی باشید، به علت وارداتی بودن و هزینه گمرکی بایستی هزینه بیشتری را پرداخت نمایید. با توجه به بودجه سازندگان و مالکین و نیز ظرفیت و طول حرکت جک، می توان نوع جک را انتخاب و خریداری کرد. شرکت فنی مهندسی باهمکار با افتخار، مشاوره فنی و تامین انواع جک های آسانسور هیدرولیک از برندهای مختلف، متناسب با نیاز شما را در اسرع وقت ارائه می نماید.

ریل آسانسور هیدرولیک

ریل آسانسور در قطعات مختلف T5 ،T9 و T16 تولید می شود. با توجه به ابعاد چاهک و تعداد توقف آسانسور در چاه آسانسور به صورت عمودی و موازی ریل نصب می شود. در ساخت و اجرای آسانسور، ریل اولین قطعه ای است که نصب می شود. باید متذکر شد که این قطعه در تعیین قیمت آسانسور نقش بسزایی دارد. ریل آسانسور در هدایت کابین و وزنه تعادل و جلوگیری از نوسانات افقی کابین و نیز تحمل وزن کابین در زمان عملکرد ترمز ایمنی نقش دارد. ریل یکی از قطعات مکانیکی آسانسور است که نقش مهمی در چگونگی عملکرد و ایمنی آسانسور دارد. ریل آسانسور باید از جنس مداوم و مناسب ساخته شود تا بتواند به خوبی فشارهای وارده از سوی کابین آسانسور را تحمل کند. در استفاده از ریل ها باید به ظرفیت، سرعت، طول چاه آسانسور و … توجه کامل داشت. ریل آسانسور هیدرولیک که به صورت T9 بکار برده می شود، معمولاً در زمانی که ارتفاع و ظرفیت آسانسور متوسط باشد مورد استفاده قرار می گیرد. ریل های آسانسور هیدرولیکی به صورت شاخه های 5 متری ساخته می شوند. 

آسانسور هیدرولیکی دو نفره

آسانسورهای هیدرولیک دو نفره دارای چند بخش ساده، مانند مخزن روغن، برد کنترل و پاوریونیت برای پمپاژ روغن هستند. برای تغییر سرعت و توقف نیز دیتا سنسورهایی در هر طبقه تعبیه می شوند که نیروهای وارد شده به شیرها را کنترل می کنند و بر مبنای آن نوع حرکت تعیین می شود. حرکت آسانسور هیدرولیکی دو نفره بر مبنای فشار روغن مایع موجود در سیلندرها است. از جمله ویژگی های آسانسور هیدرولیک دو نفره، امکان استفاده و اجرا در چاهک کم ارتفاع، حرکت بی صدا و نرم، سرعت بالا، مصرف بهینه انرژی، عدم نیاز به گاورنر و امکان استفاده از برق تک فاز یا سه فاز اشاره کرد. بجز آسانسور هیدرولیک دو نفره می توان از بالابر خانگی هیدرولیک نیز برای منازل مسکونی و دوبلکس استفاده کرد.

آسانسور هیدرولیک شیشه ای 

در آسانسور هیدرولیک شیشه ای یک یا چند طرف کابین با شیشه پوشانده می شود. این نوع آسانسور، به گونه ای طراحی شده است که هنگام حرکت بین طبقات، این امکان را به مسافر می دهد تا از مناظر محیط اطراف استفاده ببرد. آسانسور شیشه ای هیدرولیک، اغلب در ساختمان های مسکونی لوکس، مراکز تجاری، هتل ها و مراکز خرید استفاده می شوند. پانل های شیشه ای به کار رفته در این آسانسورها در انواع شفاف یا دودی موجود است و می توان از آن ها برای مصارف تزئینی استفاده کرد. امروزه آسانسور شیشه ای هیدرولیک عنصر اساسی در طراحی معماری است. آسانسور شیشه ای یک اثر هنری متحرک در ساختمان است. ساختار درونی زیبا و پر نور دارد. 

قیمت آسانسور هیدرولیک و فروش آسانسور هیدرولیک

نحوه عملکرد، ظرفیت و تجهیزات مورد استفاده در ساخت آسانسور هیدرولیک (جکی) به طور مستقیم بر قیمت آسانسور هیدرولیکی وابسته است. با امعان نظر به اجزای به کار رفته در تولید و اجرای آسانسور، قیمت های مختلفی برای آسانسور هیدرولیک وجود دارد. به عبارت دیگر تفاوت در قیمت آسانسور، بدلیل تفاوت در اجزای به کار رفته در آن است. برای کسب اطلاعات کامل و استعلام قیمت آسانسور هیدرولیک و نیازسنجی درخواست شما و مشاوره دقیق فنی و صدور پیش فاکتور با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. شرکت فنی مهندسی باهمکار به منظور راهنمایی و مشاوره در خصوص خرید آسانسور هیدرولیک با بهره گیری از تخصص و تجربه چندین ساله، به شما این قول را می دهد تا با بررسی دقیق فنی درخواست شما، آن چه را که در حوزه آسانسور نیاز دارید با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در اختیار شما مشتریان گرامی قرار دهد.

آسانسور خودروبر هیدرولیک 

آسانسور خودروبر (Car Lift) از بزرگ ترین و پرقدرت ترین نوع آسانسورها هستند که برای حمل  و جابجایی خودرو به طبقات بالا از آن استفاده می گردد. بهتر است از آسانسور ماشین بر هیدرولیک تا ارتفاع سه طبقه استفاده شود هر چند که از لحاظ ارتفاع محدودیتی وجود ندارد و کارشناسان معتقدند برای طبقات بالاتر از آسانسورهایی با سیستم کششی استفاده گردد. آسانسورهای خودروبر اغلب در پارکینگ‌های ساختمان‌های تجاری، اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

آسانسور هیدرولیک تک فاز

آسانسور هیدرولیک تک فاز، آسانسوری است که با برق تک فاز کار می کند و از قدرت هیدرولیک برای حرکت بین طبقات استفاده می کند. آسانسورهای هیدرولیک از سیلندر هیدرولیک (جک) و پمپ هیدرولیک تشکیل شده اند. سیلندر هیدرولیک حاوی روغن مخصوص می باشد. هنگام پمپاژ پمپ هیدرولیک، فشار ایجاد شده منجر به جابجایی جک می شود. با جابجایی جک هیدرولیک، کابین آسانسور نیز حرکت می کند. برای حرکت به سمت پایین نیز یک سوئیچ به صورت خودکار پمپاژ روغن به داخل سیلندر را متوقف می کند و در نتیجه باعث پایین آمدن کابین آسانسور می شود.

قیمت آسانسور هیدرولیک خانگی 

قیمت آسانسور هیدرولیکی خانگی در مجوع به عواملی چون تعداد توقف، ظرفیت حمل به نسبت کیلوگرم، موتور، درب طبقه، کابین و ... بستگی دارد. قیمت و هزینه آسانسور در یک ساختمان می تواند به شدت متفاوت باشد، اگر قصد تهیه آسانسور هیدرولیک خانگی دارید، مهم است که بدانید با چه شرکتی قرارداد می بندید. ما می دانیم که هزینه آسانسورهای خانگی و کوچک می تواند یکی از نگرانی های اصلی شما مشتریان عزیز باشد به همین دلیل کارشناسان فنی و خبره شرکت باهمکار با افتخار خدمات رسان نیازمندی ها و سوالات شما در حوزه قیمت آسانسور هیدرولیک تک فاز، قیمت آسانسور هیدرولیکی کوچک، مشاوره، قطعات آسانسور، نصب و اجرا و نیز سرویس های نگهداری و تعمیر هستند. 

آهن کشی آسانسور هیدرولیکی

آهن کشی آسانسور هیدرولیک، یکی از حساس ترین و مهم‌ترین مراحل طراحی و نصب آسانسور می‌باشد. این کار موجب می‌شود تا ساختار آسانسور کاملاً مستحکم شده و به صورت مداوم در امنیت کامل کار کند. آهن کشی آسانسور هیدرولیک در عملکرد آن بسیار موثر بوده و نبود آن باعث مشکلات زیادی خواهد شد. نصب و آهن کشی آسانسور هیدرولیکی نیاز به دقت بسیار بالا و دانش فنی زیادی دارد که حتماً باید توسط یک پیمانکار مجرب و معتبر صورت بگیرد.

محصول به لیست علاقه مندی ها اضافه شد
محصول به لیست مقایسه اضافه شد