ابعاد آسانسور در پلان مطابق مقررات ملی

یکی از اصلی ترین پرسش ها در برابر معماران و طراحان ساختمان تعیین ابعاد آسانسور می باشد. تعیین ابعاد اسانسور در مراحل گوناگون و نهیه نقشه آسانسور مورد تنظر است.همچنین شاید بتوان تعیین ابعاد آسانسور را از جمله مهمترین مواردی دانست که در مرحله پیش طراحی و همچنین طراحی تفصیلی آسانسورهای ساختمان روی میز طراحان آسانسور دانست. عوامل گوناگونی بر ابعاد آسانسور تاثیر می گذارند. از یک سو اندازه ها باید بنحوی تعیین شوند که با شرایط معماری ساختمان و همچنین ملاحظات بهره برداری هماهنگی داشته باشند. از سوی دیگر اندازه ها باید در چهارچوب استاندارد ملی آسانسور و مقررات ملی ساختمان در محدوده های مجاز قرار گیرند. اندازه های کابین و به تبع آن چاه آسانسور در تناسب با ظرفیت مفید دستگاه مشخص می شوند. ظرفیت نیز بر مبنای الزامات و مقررات ساختمان و همچنین آنالیزهای ترافیکی صورت می گیرند. از جمله موارد مهم دیگر توجه به متفاوت بودن ابعاد انواع آسانسور بر اساس مکانیزم است.

ابعاد آسانسور در پلان

موضوع مورد توجه آرشیتکت ها و مهندسین ساختمان بیشتر در ارتباط با ابعاد آسانسور در پلان است. در حقیقت فضای انحصاری آسانسور که داکت یا چاه آسانسور خوانده می شود در پلان مهندسی ساختمان تعیین تکلیف خواهد شد. باید توجه داشت که از نظر مهندسین آسانسور معمولا آهنکشی چاه ملاک است و برای اجرایآهنکشی باید فضای چاه بزرگ تر باشد. در هر حال فضای چاه آسانسور در پلان تابع دو فاکتور مهم یعنی ابعاد کابین و نوع سیستم و نحوه آرایش کابین و تجهیزات محرکه است.

نقشه آسانسور

تهیه نقشه های آسانسور نیازمند دانش فنی کامل و آشنایی با انواع و مشخصات ابعادی قطعات آسانسور است. همچنین شایان ذکر است که مهندسین آسانسور نقشه های آن را در فرایندی تدریجی در تعاول با مهندسین مشاور و معماران و مهندسین ساختمانی تهبه و تدوین می کنند.

دیدگاه (0)

فعلا دیدگاهی نیست.
محصول به لیست علاقه مندی ها اضافه شد
محصول به لیست مقایسه اضافه شد